Oči cizí ženy

Oči cizí ženy

Anotace: Prostě...tak...

Doteky na tváři,
úsměv můj vytváří.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.
Slova co popletou,
hlavu mou zakletou.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.

Doteky lží,
pláč ve mně zní.
Pohledy směřují do očí cizí ženy.
Slova co zabolí,
ať řekneš cokoliv.
Díváš se do očí, do srdce cizí ženy.
Autor Werdysh, 21.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Ja-Mijina, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I o tom je někdy život...ve své tvrdé realitě..

21.04.2009 19:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí