Zpověď Carmen

Zpověď Carmen

Anotace: Zklamaná láskou...

Sbírka: Zklamání.

Na pahorek tvých citů já vystoupat jsem chtěla
však že se bojíš lásky to já jsem nevěděla.

Teď říci mohu, že jsem tak smutná
vždyť ani nevím jak láska s tebou chutná.

Já jsem tak smutná a srdce tolik bolí
tu lásku poznat tvoji mi strach už nedovolí.

Strach z obavy a žalu a studených tvých dlaní
já více tebe nechci, tvůj nezájem mě raní.

Tys nebyl nikdy frajer, chlap a ani bohém
tak odejdi už a dej mi navždy zbohem.
Autor Paulín, 21.04.2009
Přečteno 359x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, strawbery, devcatko z jetele, Lité, Indigo, NikitaNikaT., malý lachtánek, jita.1965, Druza, mamina, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mně tak hrozně moc připomnělo...

24.04.2009 16:47:00 | NikitaNikaT.

Jo, jo, za ST!

22.04.2009 22:01:00 | jita.1965

... moc pekne... ST

22.04.2009 12:11:00 | Druza

velmi povedená
ST

22.04.2009 07:57:00 | Mbonita

Do ST dobrý

22.04.2009 01:27:00 | 5thelement

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí