Nemůžu si pomoci

Nemůžu si pomoci

Anotace: Komu není rady, tomu není pomoci :-D

Nesnáším kluky
co se chlubí kolik toho vypili
a jak byli včera na mol
Nesnáším borce
co by se nejraději s každým pobili
a všem ukázali, že jsou nejsilnější

Nemám ráda
když kluci neví, kde je hranice srandy
a kdy jim už fakt jde o hubu
Nemám ráda
když neumí vyjádřit co cítí
protože se bojí, že si udělají ostudu

Nemůžu vystát kluky
kteří neumí přijít včas
a hodina neznamená nic
Nemůžu vystát kluky
u kterých nevím jestli mluví pravdu
nebo jen lžou a nic víc

Nenávidím je
a asi proto jednoho tak chci...
Autor Nessy, 22.04.2009
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Lunaric Nathanella, Petbab, nejsembásník, Druza, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...tak to máme společné. Pěkné!

02.06.2009 17:47:00 | Lunaric Nathanella

Au... :-)

22.04.2009 12:06:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí