Nejkrásnější pocit

Nejkrásnější pocit

Anotace: Opět mé lásce.

Jak ti tuhle báseň napsat,
a přitom se na nic neptat.
Proč informace tále hledat,
když je budeme zapomínat.

Proč se po lásce sápat,
když je pak těžké ji vyznat.
Proč tenhle život žít,
když s tebou nemohu být.

Proč se jen schovávat,
když s tebou chci se stýkat.
Jak jiné poznávat,
když jen tebe chci milovat.

Nemůžu jen tak zapomínat,
a stále chtít o tobě snívat.
Nejde na jiné myslet,
s tebou lásku chci jen sdílet.

Mohl bych o tobě jakkoli snít,
ty mě však asi nebudeš chtít.
Proč já ale umím jen klábosit,
a zádné sny uskutečnit.

Proč nemůžu k tobě zajít,
a jít se s tebou někam projít.
Proč si připadám že mě nechceš vídat,
nebo je to tím že umím jen snívat.

Jak já dokážu vlastně existovat,
když se nedokáži správně rozhodovat.
Životem už nechci takhle marnit,
a žádnou lásku nemít.

Proto se snažím co nejvíce milovat,
protože jen tak snad můžu poznat,
to nejkrásnější co můžeme chtít,
a to jest, milová být.
Autor Amdur, 22.04.2009
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a proc, ze to nevezmes nohy na ramena nejdes za svou laskou... nebo ji proste tu basnicku posli... ;-)

22.04.2009 21:55:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí