Na dobrou noc...

Na dobrou noc...

Anotace: .. Pro Miláčka na dobrou noc=) ...

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Na nebi jsou hvězdičky a vládne noc
a já smutním a víš proč?
Chci Tě vedle sebe, hrozně moc!!

Chtěla bych Ti říct jak moc Tě miluji...
Jak moc chci být jen s Tebou a povídat si..
Chci cítit Tvé obětí a Tvou vůni...
Vidět Tvůj úsměv a nádherné oči...
Miluji Tě ... Dobrou noc
Autor Salma, 22.04.2009
Přečteno 617x
Tipy 1
Poslední tipující: PetAnderson
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí