Ona

Ona

Anotace: Moci tak být s ní.

Kdybych já tu možnost měl,
vybrat dívku co bych chtěl,
jedna pro mě krásná je,
avšak není tu pro mě.

Krásnější než slunný den,
nez všechny dny je ona jen,
její úsměv, její oči,
ztrácívám se v její duši.

Často v ní se nevyznám,
když na ní se usmívám,
její oči hledí na mě,
co čekají?Jsou tu pro mne?
Autor PetAnderson, 22.04.2009
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Anne Leyyd, Druza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná básnička! A neboj, když to nebude tato tak určitě jiná! ST! :)

24.04.2009 17:58:00 | Anne Leyyd

hlupacku, ty oci jsou tu pro tebe
a kdyz ne, zivot jinudy te povede
... pekna, citliva basnicka --- bez za ni...

22.04.2009 22:14:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí