lepím si tě na kůži

lepím si tě na kůži

Anotace: jetu bez ní najednou tak prázdno a to je pryč jen na víkend. Evě

lepím si tě na kůži
jak náplast s nikotinem
abych nějak přečkal
ty chvíle bez tebe
vlízáš mi mezi póry
otvíráš žíly
projíždíš se mnou
na volnou vstupenku
sladkou chuť z tebe cejtim
v každym svym kupé
a všudy kudy projedeš
natíráš mi všechny vzpomínky
trochou svýho potu
přelepuješ je jak lepič plakátů
jen svou fotkou
na každym rohu , na každej sloup
kolem kterejch denně chodim
Autor kulishak, 22.10.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy okamžik odloučení
zabraňuje velkému lpění...
Musím to napsat, teď už vím,
že cokoli přeženu, ublížím...

27.10.2005 19:31:00 | Cecilka

Hernajs chlape, docela jí závidím!

23.10.2005 14:20:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí