Tanec se smrtí

Tanec se smrtí

Svádí mě pohledem,
vzyvá do tance.
Čarovným pohybem,
v pulnoční válce...

Ve válce nad písní,
s kterou tak splívá...
Krojky mé křísí,
dáva mě křídla...

Až temná balada,
v smutečním chorálu.
Polibek vyžádá
v písni všech králu...

Pohled na anděla,
promění zař...
Že hvězda večera
je smrti tvář...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.04.2009
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí