Snění o lásce

Snění o lásce

Anotace: Zase něco málo pro čerstvě zamilované lidičky.....

Na postel měsíční padá stín,
do mého srdce se vkládá splín,
v uších mi zní tvůj tichý smích,
tajně toužím po sladkých dotycích.

Tvé oči hoří jak dva plamínky,
stále se vracejí nádherné vzpomínky,
jak na lavičče v parku spolu sedíme,
do očí svých si něžně hledíme.

Opilý láskou já zapomněl barvu očí tvých,
snad není to proboha tak velký hřích,
zdálo se mi,že byl to jen pouhý sen,
vzpomínám znovu na ten překrásný den.

Černé mraky jdou vstříc osudů,
kolik nám zbývá lásky dnů.
Autor Lord Aragorn, 23.04.2009
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka rosy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

24.04.2009 18:34:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí