Krůpěj

Krůpěj

Anotace: ...

Krůpěj vína ze rtů,
kapka z konce milénia,
přemožena volným pádem
do klína se řítí.

Strhává balvany studu,
proud nevyřčených přání
odkrývá v mžiku zlatou žílu touhy,
měděnou pánev a pár zrnek
vyrýžovaných z tiché samoty
odnáší se změtí vzpomínek.

Tam dole se roztříští,
ve staccato chutí a vůní
vroste do brázd vinohradu,
jehož sklizeň tolik láká.

Otevřela jsi rty
slůvkem "Miláčku, pojď".
Autor Taog, 23.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, vapiti, kavec, Bíša, Kapka, Tacca, Lota, labuť, Mbonita, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z malicke krupeje omamny ocean...

23.04.2009 10:06:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí