Než povalíš mě na trávu...

Než povalíš mě na trávu...

Anotace: řekni mi...

Než povalíš mě na trávu
chtěla bych vědět
jak byla krásná
ta, se kterou měl si tu sedět...

Než povalíš mě na trávu
chtěla bych cítit
jak byla šťastná
ta, se kterou z výšek chtěl ses řítit...

Než povalíš mě na trávu
chtěla bych slyšet
jak byla milá
ta, které skládal jsi klišé...

Než povalíš mě na trávu
chtěla bych doufat
že to nebudu já
ta, ktará příště budou zoufat

Až povalíš mě na trávu
chtěla bych věřit
že to budeme my
ti, kteří budou jen láskou čas mařit...

tak poval mě už na trávu...
Autor Kwítko, 23.04.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Haminka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí