A že prý..

A že prý..

Anotace: bude líp.. klišé?

A že prý každý dělá chyby..
Tak proč, já jsem tu ta zlá?
Ta, co nesplní co slíbí..
Ta, co před lidmi utíká..

Zavřená v temném pokoji..
Spící se slzami v náručí
A že prý srdce se zahojí..
Proč říkat to, kdo to zaručí?

S pohledem na květině..
S prázdnou bolestí v hrudi..
S vínem, co stejně nezmění mě..
S kapkou něhy, co tak moc studí..

Ztracená s přáteli..
Sama mezi stovkou lidí..
Ta plachá laň, co nikdo nestřelí..
Co trápí se, a všichni to vidí..

A že prý, bude líp..a ještě víc
A co když ne, co když to tak nechci?
Popelka, co zakopla o střevíc..
A princové tu, co jsou tak křehcí..

Naděje umírá poslední.. Zapalme za ní svíc..
Zloba a nenávist proklela dění..
Jak usmát se, když nemáš nic?
Jak plakat, když slza už není?

...

Stojím tu sama za skleněnou stěnou..
Bezradně pozoruji svět..
Chtěla bych utéct před tou změnou..
Ležící na dně.. nejít dál.. nejít vpřed..
Autor Terry, 23.04.2009
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Terulienka, kroužek, Kapka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klišé?Ani za svet,tvoje básne sú zauímavé,plné citu,ním až vytryskujúceho,hlbokého

25.04.2009 20:54:00 | Terulienka

Já bych řekla... ST!

24.04.2009 12:03:00 | Kapka

klišé mi nevadí, ale tahle tedy není !

24.04.2009 08:40:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí