Ztrácím

Ztrácím

Anotace: Bez komentáře...

Jak tu tak sedím sám,
nad mnohým přemýšlím.
Našel jsem možná nejcennější
a měl bych mít pocit, že to dobře vím.

Před krátkým nedávnem,
na lásku bych nevsadil penny.
Však potkat někoho výjimečného
nedozírné má ceny.

Ty jsi ta výjimečnost,
co jsem potkal.
S tebou bych chtěl strávit věčnost
a nepřemýšlel o čase.

Svým úsměvem mé sebevětší chmury odnášíš,
za tvůj pohled podplatil bych svět.
Pro tebe bych oblohu novou září osázel,
ukradl slunce a nevrátil ho zpět.

Když tančíš,
vidím na parketě anděla.
Bolí mě u srdce pokaždé, když brečíš,
protože to božské stvoření nedělá.

Možná dovolil jsem si moc,
vedle anděla chtít stát.
I když se mi to možná vymstí,
přesto tě nepřestanu milovat.
Autor Petr Šajdar, 24.04.2009
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Hloupá Květinka, ziriant, Lenni, Mbonita, Lité
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí