I já...

I já...

Anotace: Ty mě brutálně zabíjíš....Marpo

Viděla jsem v tvých očích,
strach z prohry...
A lásku,
co ulpěla na řase...

Víš, já...
taky mám strach...
Že něco pokazím,
nebo, že zase uteču...

Miluj,
a často budeš zrazen...
Věř,
a oni tě pošlou ke dnu...

Panická hrůza,
asi z lásky....
Potřebuju prášky na spaní,
abych zaspala, kdykoli se budeš dívat...

A přesto,
CHCi...
Být s tebou,
i když mě rozdrtíš slovy...

Můžeš mi zlomit nohy,
zalepit ústa...
A přesto,
navždy tě budu milovat...
Autor whiolet, 24.04.2009
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, kikis, Albertinka, Lota, Lenni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brutílní, ale aspoň jí cítíš, že?

27.04.2009 15:31:00 | whiolet

Tak to je ta láska pak opravdu silná.. Já bych se na to asi vys.. =D

26.04.2009 22:36:00 | Albertinka

Láska je někdy brutální. :-)

25.04.2009 10:59:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí