z Chrudimi

z Chrudimi

Anotace: ...

Až dohoří
co dřív plálo
v hrudi mý
od moří
mi moje Kláro
pošli slzy slaný
doktoři
to bylo haló
přijeli až z Chrudimi
zacelit mi v srdci rány
vydrží jen do zimy
pak otevřou se padne rána
jak mi srdce pukne
co ti budu kristapána..
vše pod černým suknem
u nás bude skryto
ty napíšeš
...je mi líto.
Autor zenge, 24.04.2009
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zasr. romantik, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí