Láska bolí

Láska bolí

Anotace: Láska bolí, to je fakt...

Láska bolí, srdce svírá,
oči se v slzách topí, tělo se pláčem otřásá.
Miluju-trpím,
Jsou tyto slova snad synonyma?
Ano, milovat tebe znamená trpět.
Už jsi mi zase ublížil, ne chtěně, to jsi neudělal nikdy, ale omylem…
Už tolik slz jsem pro tebe vyronila,
už tolik slz kvůli tobě teklo.
Slíbils, že přijedeš, těšila jsem se jako dítě,
teď jako dítě brečím.
Do uší mi zní zamilovaná píseň,
také v ní miluje a trpí.
Ale já už nechci trpět,
už nechci brečet,
chci tě jen a jen milovat,
srdce ti darovat-
a budoucnost společnou si malovat.
Chci být šťastná…
Autor Monika Lily Serena, 24.04.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Lioness, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí