Nechci

Nechci

Anotace: I proti největší logice.. Srdce někdy převažuje.

Nechci myslet na tebe !!
Nechci vzpomínat na tebe !!
Nechci tě vidět !!
Nechci mít myšlenky na tebe !!
Nechci tě zpátky !!
Nechci ty naše krásný dny !!
Nechci tu hloupou pohádku !!
Nechci ty sny ani slzy !!
Nechci tě !!

ale není to lehké ..
nenavidím to že tě pořád miluju..

Sakra proč zapomenout nemůžu?

Proč srdce mi říká dej šanci ještě?
Proč rozum radí uteč dál?
Proč má duše cítí se tak prázdně?
Proč vzpomínky poutají mě k tobě?

Nechci už žít s tebou ani bez tebe..
Díky tobě nevím co vlastně chci..

Vrať mi mé srdce tobě k ničemu nebude !!

Copak to bez tebe už nikdy nepůjde?

Autor Mausik, 24.04.2009
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí