Dal bych si ještě šálek kávy

Dal bych si ještě šálek kávy

Anotace: Chybí mi tu sekce před vyznáním. Vlastně tu píšu o nejistotě před ním, neboť nikdo neví před bitvou, jestli zvítězí či prohraje; jdu si pro to kafe

Dal bych si ještě šálek kávy
a ať je silný a ne mírný.
Když mi ukápne na rukávy,
tak sako vezmu do čistírny.

Dal bych si ještě šálek kávy,
ten černý nápoj upražený,
dokud mám obě ruce zdrávy,
dokud je nemám zpřerážený.

Dal bych si ještě šálek kávy,
nechť posílí mne do budoucna.
Vždyť nemám žádné dobré zprávy
ohledně toho mého jsoucna.

Dal bych si ještě šálek kávy
a ať je plný pěkně k vrchu!,
ten hrnek žaludek snad stráví
a nevyvrhne jako mrchu.

Dal bych si ještě šálek kávy
v tady tom prazvláštním hotelu.
V hlavě mi hlodají obavy,
kde zítra večer si ustelu?

Dal bych si ještě šálek kávy,
abych byl ještě chvíli sebou.
Nechci mít úctu, či síň slávy,
chci si dát šálek kávy s tebou.

Snad zítra dám si deci něhy...
Autor Mr.George, 22.10.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, po šesti kafích by asi byla
má nálada černě vykreslená,
to už je lepší šestkrát něha :o)))

Koukám, že mám u tebe ještě pořádný dluhy!

10.11.2005 21:19:00 | Cecilka

Šálkem silné kávy rozhodně nic nepokazíš.
Kája Gottů si ji někdy sladí i o trochu víc.
Před bitvou vítěz znám obvykle není,
však vítězně může působit usměvavá líc :-)

23.10.2005 20:29:00 | Mourek

Asi si dám taky šálek kávy a říct ti mohu na rovinu,že obavy jsou zdrávy.

23.10.2005 19:47:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí