Zlomenný srdce

Zlomenný srdce

Anotace: Zradil mou lásku, opustil mě.

Sbírka: S láskou v zádech

Jak se dá srdce zlomit
když je to kus našeho já.

Jak se dá navázat na starý život
když to každý brzy vzdá.

Jak mám dál žít se zlomeným srdcem
když je rozdrceno na prach.

Jak mám zastavit své slzy
když cítím neustálý strach.

Jak mám číst jeho myšlenky
když nejsem upír ani duch.

Jak mám mu dokázat víc své lásky
když nejsem Afrodité ani Bůh.

Jak mám žít dál
když už nemám cíl.

Jak mám přestat milovat
když nechce se mnou být už dýl.

Jak odpustit mu bolest mou
když si v ní navíc libuje.

Jak nevšímat si jeho lží
když změnu pořád slibuje.

Jak prosit ho o odpuštění
když mě už nechce vidět.

Jak se s ním rozloučit
když za sebe se musím stydět.

Jak rychle zkončit se životem
když je tu rodina, co mi brání.

Jak uvěřit mu, že mě miluje
když hned na to mě tak raní...
Autor wigi.sama, 24.04.2009
Přečteno 441x
Tipy 8
Poslední tipující: Maličká Peťulka, Seanko, Petbab, Chancer, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak..dej tomu čas..a oprav si pravopisné chyby ;-)

25.04.2009 10:52:00 | Chancer

au.. tohle znam to boli...ael nesmutni neboj, ukaze se nekdo novy, lespi...

24.04.2009 21:17:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí