ŽENA

ŽENA

Anotace: všem ženám...

Žena

na louce hledal jsem poupátko
malý, ještě nerozvitý květ
potěšení mít možná že nakrátko
než vůní svou oblaží svět


poupě však semknuté lístky má
nevoní, zavřený kalich svůj
jen květ ti vůni a krásu dá
když žena zašeptá buď chvíli můj


žena je jako ten rozkvetlý květ
rozdává vůni,laskavost,krásu
byť jí svět sečetl kolik chce let
navzdory vráskám,navzdory času


bez ženské lásky nedá se žít
není tu úsměv radost a krása
mé přání šeptá s tebou chci být
ty jsi má touha štěstí i spása....
Autor oli, 24.04.2009
Přečteno 495x
Tipy 11
Poslední tipující: strawbery, Házté, NikitaNikaT., padající do neznáma, Kozoroh 1, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduše krásné ...ST !

04.10.2009 13:02:00 | Házté

Myslím, že na totoc není už co řéct. ST!

22.06.2009 20:50:00 | NikitaNikaT.

Hezoučké...

25.04.2009 11:53:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí