Strach

Strach

Anotace: Bát se ztratit.. bát se získat.. je to osud?

Tlukot krve..
Nedostatek dechu..
Tak jako tehdy..jako prve
Zdánlivě rychle, ač beze spěchu

Sucho v ústech..
Zpocené dlaně..
Tam v dáli, mizící uspěch..
Kratičký jako nekonečné stráně..

Třesoucí tělo..
Ledový pot..
Jak nutit srdce, aby neumřelo..
Vědět kam jít, být tam.. bez náhod

Omámena strachem..
Zničena hrůzou..
Vláčejíc vzpomínky prachem..
Živena osleplou múzou..

Už chápeš?? Bojím se o Tebe!
Bojím se ztráty!
Však nikdo, jak Ty být nesvede!
Tak děsivý.. tak svatý!

Bez Tebe nelze žít..
S Tebou je svět hned černý..
A přesto, budu Tvé slzy dále pít..
Prosit.. abys mě byl věrný...
Autor Terry, 24.04.2009
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Terulienka, Stoneman, Kapka, enigman, Isquieasuus, kroužek, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné,v predposledná sloha,krásna :)

25.04.2009 20:50:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí