Ariane

Ariane

Anotace: Jak mohl být život krásný?

Ariane

K večeru se schyluje a ty tu nejsi,
snad někdo tě jako já tenkrát miluje, já jen do dmy křičím, kde jsi.
Jinému teď vzplváš jak plamen u svíčky,
mě zbyly pohé pomníčky.
Osudem, bylo nám souzeno času málo,
však vše co jsem s tebou prožil, za to stálo,
přijdoc dnem loučení naší lásky,
byl jsem chlapcem jedné krásky.
Jednou snad přijde den,
osudy naše se znovu střetnou,
ty zas budeš mojím snem,
a já tvojí šťastnou hvězdou.

FeaTir
Autor FeaTir, 23.10.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebo potkáš jinou a vzplaneš jako vích, do náruče své tě spoutá další milostný hřích...

25.10.2005 09:30:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí