Sonet z historie

Sonet z historie

Anotace: :)

Sbírka: Sonety lásky

Sonet z historie

Jsem tvá Sissi, poklad nade všemi
a ty můj Franz nejdražší v zemi.
Jsem tvá Viktorie a ty můj Albert,
jsme vážní a přece známe žert.

Tys můj Paris a já Helena,
nikdo nás nezastaví, jsem ti souzena.
Tys můj Romeo a já Julie,
žádný jed nás nezabije.

Jako hrdinka mám svého hrdinu,
máme větší lásku, než je povodí Rýnu.
Chráníš mě pod křídly svými.

Proč zdá se mi, že jsme věční?
Každý o našem štěstí řeční
a já ti skládám milostné rýmy.
Autor Juřinka, 25.04.2009
Přečteno 558x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka rosy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí