Zraněná duše

Zraněná duše

Anotace: kde se stala chyba?

Už zas nemohu v klidu spát,
tak budu ještě chvíli psát.
Jak život je zapletenej,
jak je srdce paličaté,
o vztazích jak na houpačce,
o něčem, čemu nikdy neporučíte.

Proč si mě oslovil?proč mi mátl hlavu?
Proč jsi se vůbec snažil?
Co bylo cílem, ulovit a opustit?
Lovil jsi měsíce a proč to takhle dopadlo?
Byla v tom všem i tvoje duše?

Já začala ti důvěřovat,
otvírat svou duši Tobě
a v tom tys to všechno zničil.

Teď má duše ztatila se,
neví co se děje zase.
Jestli to byla z tvé strany pouze hra
vyhrál jsi!
Má duše je zraněná a opět osamělá,
už nebude chtít nikomu nikdy věřit.
Bude bloudit světem a soužit se
prohrála!

Proč mi tvá slova teď chybí?
Proč se mi na světě ani trochu nelíbí?
Proč nic nemá smysl?
Proč cítím bolest uvnitř těla?
Vždyť já to nezačala,
já to takto nechtěla!!!
Autor netopýr, 25.04.2009
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Sllunce, Jožin z Moravy, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí