Nenávistná touha

Nenávistná touha

Anotace: ...smíšená...

Jak opojná je síla bolesti
jak krátká cesta od štěstí k neštěstí

Jak vnitřní muka bolí
jak mé srdce slzy solí,

jak střep proráží lidskou duši -
během vteřiny
ve chvílích, kdy jsou ještě horké peřiny

jinovatku cítím
pavučinou opředená
během vteřiny zcela jiná žena

Skryty v oparu zmatku, něhy, smíšené s bolestí -
pocity smutku a samoty
co nic dobrého nevěstí

a touha...

skrytá záhuba

zhouba...

a v duši prázdnota

a planý hřích

nastal ve mně zmatek

ustal ve mně smích


Skryta v pralelním světě -
moje druhá temná tvář
a stále přes mou bolest

ovšem už jen lehce..

proniká Tvá zář


Jsem sama jako anděl skrytý ve vášni a něze

oddaný nenávisti a touze -
jak blízko ty dva pocity k sobě mají -

a příčinou jsi Ty...
Autor Ammazonic, 25.04.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, Bíša, JAZBY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí