V dešti

V dešti

Anotace: Pro nikoho..

Tak jako ve sprše
cítíš se v dešti
když stékaj Ti po břiše
ty kapky neřesti

Mé horké polibky
jak ledový oceán
tříští se o tělo
jak padající porcelán

Tak jako blesk
projde Ti tělem
ta horká vášeň
krocená ledem
...který máš v očích...

Dvě ledové kry
plující na slzách
že z touhy hořící
zůstal jen prach

Jen popel šedavý
jež vítr rozfoukal -
jen kroupy vzpomínek
jak jsem Tě miloval...
Autor Chašmodský, 25.04.2009
Přečteno 380x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Lota, Holis, AndyKo, NikitaNikaT., padající do neznáma, Mbonita, strašidýlko-střapatý, Lité
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí...

22.05.2009 12:10:00 | Lota

ST...nádhera...Andy

27.04.2009 15:37:00 | AndyKo

Pěkné, lehce smutné... ale moc hezky napsané, trošku k zamyšlení.

27.04.2009 15:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí