Pár slov..

Pár slov..

Anotace: Jen pár slov a konec.. Pro Tebe, bez Tebe..

Jen pár slov pro Tebe mám..
Opravdu málo stačí mi..
Před velkým světem utíkám..
Ptáš se proč? To on, boří mé sny..

Tiše podívat se do očí..
Nahlas myslet si větu..
Plakat a smát se, v Tvém náručí..
Hádat se věčně, ač beze střetu..

Jak přemluvit Tě k pozornosti?
Jak zapomenout na bolest?
Jak pohladit něžné násilnosti?
Co vše, k nohám Ti mám snést?

A stejně to víš..
Přesně víš, co chci Ti říc´..
Trápíš mě, děláš že neslyšíš..
Tvou stranou je jen temný líc..

Přesto tu dokola stále stojím..
Volám do ticha, bez ozvěny..
Všechno co chci,toho se bojím..
Mluvím, a vše je beze změny...

V krvavých slzách utápět sebe..
V bolestné radosti umírat..
Milovat nenávist, Milovat Tebe..
Před světem tvář svou zavírat...

To je můj úděl, tak mám jít dál?
Chceš to tak, chci to tak já?
Dobře vím, jak láskou ses smál..
Moc dobře vím, kdo opravdu mě zná...
Autor Terry, 25.04.2009
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Kariš, Terulienka, Stoneman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera toku spontánních myšlenek bolesti lásky

25.04.2009 23:03:00 | Seanko

Silná báseň,prvá sloha trochu chaotickejšia,zvyšok nádherný,obzvlášť koniec,úžasné zakončenie,pravý zlatý klinec.
Čerešnička na torte :)

25.04.2009 20:49:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí