Čekám...

Čekám...

Anotace: Co dodat k názvu?

V zahradě snů u rozkvetlé louky
Pod stromem záhad stojím už věky
V zahradě snů u záhonu lásky
Češe mi vánek stříbrné vlásky

Čekám tu na tebe můj milý princi
Čekám tu na tebe a zatím sním si
Čekám tu na tebe už přišla i tma
Čekám tu na tebe natěšená

Jaká máš ústa, vlasy a oči?
Pro tebe, princi můj, pro tebe pláči
Čekám tu dlouho a denně tě vyhlížím
Každým dnem věčnosti více se přiblížím

Čekám a doufám že brzy tě uvidím
Čekám a doufám že tvůj hlas už uslyším
Čekám a věřím že brzy sem přijdeš
Čekám a věřím že ne-zapomeneš.
Autor veronicie, 25.04.2009
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

04.05.2009 18:14:00 | Alexandrina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí