Václavovi :o(

Václavovi :o(

Anotace: vzpomínka

Je mi líto, vážně líto,
že zní to i tak vypadá,
že Tvá povaha byla lživá
a mě napadá - i kytka vodou
živou radši uvadá...
něž byla by s Tebou.

Do mlhavého rána se probouzet,
když vím, že dny, které
příjdou budou bolet -
už nyní zebou a věř, že
omluva za tvé činy jest na
pravém místě a měl by ses stydět.

Ale já nenapravitelná jsem a i když
jsi vinný, tak zkusím to příště.

Jsi jak štvaná zvěř, co na
výběr má z možností - jednou narazíš
čeká Tě rozcestí a na výběr už nemáš,
je příliš pozdě - zvolils sám...
vyber si jednu z Tvých
několika dam.
Autor Ninka, 25.04.2009
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí