Přímka s přímkou

Přímka s přímkou

Anotace: Koncem dubna 2009

ostří os tří směřují do věží
chrámě jich stvořené otěží
vystavěli zář napříč souhvězdí
rozpouští i křišťálu květy zdí

otisk bez střetnutí bez otisku
plni vznešenosti poníženi
naříkají křivě skrze třísku
když září nepřichází žal tu není

vše vyřknuté pozře tichomoří
střed proti středu vzbouřen
zlořečení uvnitř shoří
palác je zbořen
Autor Franceska.Darness, 25.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí