Zastav a přijď...

Zastav a přijď...

Anotace: ....ke mně....

Přichází mi to jako nouze,
myšlenky ponořují v černé strouze,
činy všedního myšlení,
hledám očima po obloze zasnění,¨¨
a konečně,
přichází myšlenka na Tebe,
cestou, dlouhou,
slunnou krajinou,¨
jdu za Tebou,
čím víc je však cesta kratší,
vzdálenost je víc a víc větší.
Zastavuji skoro nedýchám,
prosím přijdi někdy za mnou Ty,
ať se aspoň vydýchám.
Autor Martin Flídr, 25.04.2009
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí