Zavři mi oči...

Zavři mi oči...

Anotace: ...

Zavři mi oči,
až hlava se mi zatočí.
Až chvíle vášně pohltí mou duši,
až smutek v srdci polibek Tvůj něžně zruší,
zavři mi oči smyslným pohledem,
až zastaví se čas,
až vezme nás,
nad ty stromy zelené,
zavři mi oči.
Až za dlouho dobu,
odejdu z toho světa,
chci aby si to byla Ty,
která zavře oči mé zhaslé,
bez života,
přes tu dálku která mě však čeká,
láska k Tobě nikdy nevyhasne.

Chceš však ty,
poslední té chvíli,
oči mi zavřít?
Autor Martin Flídr, 26.04.2009
Přečteno 563x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo, ir.is
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzbuzuje hezký pocit

27.04.2009 21:50:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí