Sonet ze Slunce

Sonet ze Slunce

Anotace: :)

Sbírka: Sonety lásky

Sonet ze Slunce

Vidíš vůbec něco ještě?
Vidíš tu záři, jež máme?
Spálíme i nejsilnější deště.
Co nám chybí, co ještě nemáme?

Jsme paprsky plné vášně,
nevyhasneme ve dne v noci.
Necítíš se takto krásně?
Kdo ví, co dokážeme s naši mocí.

Jsme věční jako samo nebe.
Jsme mocní, když jsme u sebe.
Vím, že to samé i ty cítíš.

Kdo by nás dokázal zchladit?
Copak někomu láska může vadit?
Nikdo mě nepřesvědčí, že to nevíš.
Autor Juřinka, 26.04.2009
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí