vím

vím

Anotace: ...

...

vím
že nemohu mít
vše
to po čem toužím
to už říkavala
kdysi moje máma

vím
že někdy pro pár okamžiků
kolikrát se marně soužím
a pak vykřičím své srdce
zase někam do neznáma

vím
že neucítím nikdy
teplo bytosti tvé znova
a údělem mým je ted
v sobě v chladu chřadnout

vím
že jako lék jsem užíval
já na bolesti Tvoje slova
dřív než začala mi růže
v mojem bytí vadnout

vím
že našel jsem tu
jedinou a pravou lásku
a jako ptáčka zpěvavého
polapili city v sítě

vím
že našel jsem tu jedinou
odpověd na otázku
ikdyž všechno zdá se jiné
jedno jistě
vím
že lásko miluji Tě

...
Autor chalcedon, 26.04.2009
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí