V lete v lese

V lete v lese

Anotace: Zamilovaní v lese...:)

Voňajú ti vlasy letom,
prázdninuje slnko v nich,
je to výlet do neznáma,
krásne telo, rýchly dych

Moje prsty preplietajú
tmavé vlasy s púpavou,
pokožka sa zoznamuje
s nežnou dlaňou túlavou

Medzi hebké pery kladiem
lesnú príchuť ovocia,
kvapky rosy zachytia sa
v rohoch tvojho obočia

V slnečnici schovávaš sa,
tancujeme po lúkach,
brodíme sa riečiskami,
ja ťa držím na rukách

Nie je stromu v našej púti,
v ceste láske nestoja,
rukou v ruke zisťujeme,
že už nie si nesvoja

Chladnej vody z horskej studne
z dlaní napiť rád ti dám,
užime si tieto chvíle,
keď celý svet patrí nám

Prechádzame po kamienkoch
potok plný zlatých rýb,
idylická scéna značí,
strelil do nás Amor šíp

Dáva pozor, stráži túžby,
hľadá srdciam spoločnosť,
čo sa predtým nepoznali,
na spoločnú budúcnosť

Pod čerešňou rozkvitnutou,
skúmať s tebou hviezdy chcem,
po nádhernom milovaní
snívame náš letný sen
Autor geronimo, 26.04.2009
Přečteno 377x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana M., WAYWARD, Kapka, destovecka, Mbonita, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovenština je tak nádherný jazyk, básnička je krásná a čte se jako když potok přes kamínky ladně skáče :-).

27.04.2009 09:07:00 | destovecka

Šukanie je najlepšíe vyznanie***

26.04.2009 23:53:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí