Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: báseň psaná na kolenou, poháněná alkoholem, teď usychá všem na očích...

Povíš-li to těm, kteří netuší nic
a kteří netuší zradu
zítra budeš už šťastná a půjdeš si žít
Má to však vadu...
On s úsměvem snaží se dál blátem jít
Potají tvé slzy víno solí
Podívej můj milý! Tady je pravda
a ta někdy bolí!

A povíš-li to těm, kteří nemají strach
věř, že čeká tě trest
Vymyslet musíš jak utéct se dá
jak vytvořit lest
Pak po dlouhé noci, v objetí strachu
konečně přichází den
Neboj se holčičko v dlouhém tričku
byl to jen sen!
Autor Shimy, 27.04.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí