Moje láska

Moje láska

Anotace: Anotace není třeba...

Síla skrytá v pochopení,
Které lidský život mění,
Snad dosud jsi ten jediný,
S kterým se cítím bez viny..

Tvé srdce se mě dotýká
A stálost má se vymyká
Obvyklému mému stavu ,
V řece věrné touhy plavu.

Jsi můj ostrov,
Dýchám pro Tebe,
Když jsem s Tebou,
létám do nebe

ve svých snech líbám Tvé tváře
v opojení u oltáře..

Jsi skrytý magnet
V srdci mém
Můj anděl
Který dal mi šém
Má víra, která pomalu se do mě dostává,
Má láska, která vždycky blízko postává.

Jsi iluze i bájení,
Cítím, že se to nezmění –
Jsi nekonečno,
Skryté ve mně,
Jsi můj princ, do mě drží pevně.

Skálopevná – teď už vím, co to znamená –
Chci být s Tebou
A už nikdy nebýt zlomená…
Autor Ammazonic, 27.04.2009
Přečteno 548x
Tipy 3
Poslední tipující: JAZBY, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...v řece věrné touhy plavu..tak až do moře...

01.05.2009 18:58:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí