Procitnutí

Procitnutí

Anotace: ...

Dotyk jeden, zachvění,
Vášeň, porozumění,
Pohled očí,
Srdce poskočí,
Obejmutí,
Procitnutí –
Skrytá síla ve stisku Tvých paží,
Mé srdce hoří a horkou krev vaří,
Tvá blízkost –
Miluji Tě, neskutečně,
Přeju si být v Tvém objetí věčně –

Jsi skvost, který svádím
A ideál můj, který hladím –

Jsi upřímnost tak skrytá,
Jsi uzavřená věta,
Jsi tajemný i otevřený,
Největší láska jedné ženy –
Co pro Tebe vše by udělala
A štěstím hoříce dál plála,
Pokud bys jí stále blízko stál
a ve svém srdci ji miloval…

Můj oheň slzy strachu víří
Na cestě s temnými kříži
Minové pole s láskou se zvládnout občas daří –
Naše láska má mnoho tváří
Jdeme po pěšinách citu,
Vstříc nové budoucnosti, bytu

O pomoc volám anděly: Ať nás už nic nerozdělí…
Autor Ammazonic, 27.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, JAZBY, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí