Čekám

Čekám

Anotace: Cítím se šťastná,ale bojím se aby to nebyl mylný dojem!!

Slzy nebývají pokaždé provázeny smutkem. Čekám na Tebe! otevři oči,vnímej mě a dívej se před sebe. Zvítězit nad údělem přisouzeným,nedokázal nikdo v zemi. Naplánovat životní dráhu,vlastnit klíč,od tohoto chrámu. Po staletí neobjeven právem,zahaluje tajemství,prostupované rájem!
Autor Rebelka21, 27.04.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí