soumrak lásky

soumrak lásky

Anotace: Když den a noc se v jedno spojí, všechno zlé a špatné se v dobré mění. Když smutek a...

Když den a noc se v jedno spojí,
všechno zlé a špatné se v dobré mění.
Když smutek a beznaděj pokračují,
všechno se vesměs v horší mění.
Když už vypadá že konec se blíží,
vidíme světlo které se blíží.

Jsi to ty a nikdo jiný,
jsou to tvé dlaně které se plíží.
Jsou jako mráčky které se s mymí sblíží,
spojí se v jedno a spolu dál míří.

Spojí se s pocity a tím něco stvoří,
něco co za velkou pozornost stojí.
Vytvoří láskou která dva milence spojí,
sblíží je a v jedno je vloží.

Vytvoří oblaka které v sobě prolnou,
zalehnou a zpátky už nejdou.
Vytvoří cestu modrého osudu,
lemujícího oblaka velkého převisu.

Vytvoří cestu kterou chci jít,
s tebou si užívat a životem jít.
Autor ArchimondS, 27.04.2009
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí