Vzdálená fantazie

Vzdálená fantazie

Anotace: 23.4.2009 Itálie. dívala jsem se do noci a nechala se unášet myšlenkami

Jsi vzdálený.
Fantazie pracuje.
Sedíš vedle mne.
Letmo se mne dotýkáš.

Odvracím pohled.
Z okna sleduji
italskou noc.

Opíjíš se bílým vínem.
Nevzpomínáš si, kdo jsem.

Ale jsi tu
se mnou.
Ve mně.

Usínám sama vedle něj.
Nelíbí se mi.
Raději dávám prostor
vlastní fantazii.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 27.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Kapka, enigman, mamina, Tacca, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí