Umírám....láskou zraněná

Umírám....láskou zraněná

Anotace: Jen tak....z mého života....osudu se nikdo nevyhne asi to tak mělo být....

Smích a pláč, pláč a smích
letím z výšky zraněná.
Už nepadám do rukou tvých,
umírám, steskem raněná.

Žádná pomoc nepřichází,
ležím jako mátoha.
Den odchází, slunce padá,
noc se touze podobá.

Tvoje city rychle se změnili,
zapomněl si na to krásné.
Nádherné barvy se rozpily
a už nic není jasné.

Šedá šmouha zbyla z nás,
už nám nic nepomůže.
To co všechno bylo v nás,
tak prosím, pomoz můj bože!

Ať moje tělo obživne
a tvá duše je plná lásky.
Ať už nic není pochybné
a sladké zvony zvoní z dálky.
Autor Sarishka, 27.04.2009
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: padající do neznáma, 5thelement, nejsembásník, jesterka, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí