Před sluncem ukryta.

Před sluncem ukryta.

Anotace: ...děvčatům trošku erotiky.

Sbírka: Breviář bláznů.

Slunce se vloudilo štěrbinou okenice,
doufáš, že je to pouhý klam,
že je to světlo hvězd nebo snad půlměsíce,
neb v nočních tmách ses oddávala hrám.

Nejenom slunce svit,
i ruka má tě hladí,
nechce ti uloupit
rozkoše tvého mládí.

Polštářem chceš se skrýt,
má malá bojovnice,
chceš do oběda snít,
skryta za okenice.

Ó ženská lstivosti, tentokrát jsi se spletla,
k čemu jsou slůvka tvá, bez lásky, bez činu,
vášnivá touha k nám pod deku z nebe sklouzla,
tehdy se nečinnost prý rovná zločinu.
Autor ota.pé, 27.04.2009
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kars, Mbonita, Tygropes, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svatá pravda, tvá slova,
snad některou z přeslic
oslovila

28.04.2009 08:04:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí