Přichází v noci

Přichází v noci

Anotace: Báseň o temné stránce noci a její zlé moci.

když slunce večer umírá,
a černá tma sílu přebírá,
když paprsky světla uhasnou,
a s nocí sny a můry povstanou,

pak zavřou se oči a příjde ten děš,
co srdce mi ničí,a duši mi svírá,
každá kapka naděje s ním umírá.

Kdy ožije den?
kdy zkončí ten sen?
V úsvit ranní doufám,
a na černý závoj se koukám.

Konečně slunce,!
Spálí tu hrůzu co srdce mi rve,
v noci však zase. bude mi ZLE!
Autor svištící vítr, 23.10.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že na začátečníka je to velice povedené, má to svou myšlenku i způsob vyjádření! Vítám na Literu!

24.10.2005 14:47:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí