Krutá pravda

Krutá pravda

Anotace: milovat kamarada se nevyplácí, po vyznání se všechno ztrácí

Proč řekl jsem tu milosrdnou lež?
věděl jsem že ji slyšet chceš.
Bál jsem se že pravdou ztratím tvou blízkost
však po té lži cítím jen úzkost.
Teď řekl jsem pravdu, že mám tě moc rád
miluju tě lásko už nejsem kamarád.
chtěl bych tě hladit po vlasech
líbat tě na tvé plné rty
cítit tvůj jemný dech
moci říct nahlas své pocity.
dívat se do očí tvých
slyšet tvůj něžný smích.
Chtěl bych cítit tvé horké tělo
vím že miluju tě a chci tě celou.

Usměj se lásko, neplýtvej slzami
nebe se zatáhlo, černý mrak nad námi.
Autor Lité, 28.04.2009
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Aliklat, nejsembásník, jedam, Druza, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi.. supni do zklamanych lasek :-)

09.05.2009 23:07:00 | Druza

hezké.. a to zakončení fakt pěkné.

09.05.2009 18:26:00 | Aliklat

...mé bývalé jsou dokonce mé přítelkyně ;)

28.04.2009 00:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí