Zapomeň

Zapomeň

Anotace: Chvilkovej nápad...:D jako vždy....

Dívá se na mě,já na něj.
oči jeho jako magnet jsou.
Odtrhnout se mé od něj nemohou.
Jeho úsměv naplní duši mou.
Když odchází nevím jak s tím hnout.

Jeho ruce jsou dvě hvězdy,
ale jeho láska je jistá smrt.
Na zemi je nebe,v duši tma.
To co mě trápí je velký smutek.

Proč se láska nedá skrýt.
A slunce ani letní déšť nevezmou ti pláč
v nocích hlubokých a ve dnech šedivých,
když slzy padají na polštář.
Pro tu touhu jedinou,
tak zapomeň na něj vždyť je to jen lhář.

Cítím déšť,padá mi do vlasů.
Stojí vedle mě a nevidí,to co bych chtěla.
Usmívá se do tmy,
tak proč já se nechci vzdát.

Bezbraná s úskostí prohru cítím,
vyhrát nemohu.
Jméno jeho jen tiše proklínám.
Autor Sarishka, 28.04.2009
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Thesssinka, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) .. jo.. krása

29.04.2009 14:59:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí