Stín

Stín

Anotace: .....

Neviditelným inkoustem napíšeš vzkaz,
do srdce člověka jenž ti je blízký.
Necháváš v něm stopu,
kterou ani vítr, ani déšť nesmyjí.

Jdeš nekonečnou cestou vesmírem,
v opojení nesmírném.
Osaměle, tak, jako nikdy dřív,
s přítelem, jenž každým krokem je ti blíž.

...S hvězdným prachem na dlaních,
nezpozorovaně prolétneš mléčnou dráhou...

Nekonečnou cestou létáš v osamění,
jsi někde v dáli, kde nic už není.
A s kouzlem jedné vteřiny
ztrácíš vše, co je ti cenné.

Máš stále ten stejný strach a závrať,
díky níž cítíš, že žiješ.
Srdce ubodané vším tím tajemstvím,
a s maskou na tváři, která klame.

...Promíjíš každou metaforu v níž se dalo jen zabloudit...
Autor Bublajs, 28.04.2009
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí