Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Neshody lásky a rozumu,vedou tělo do říše stínu!!!

Utápím se v smutku a bolesti,ale neřeš nic- jsou to pouze mé starosti. Každý okamžik prahnu po tom,vedle sebe Tě mít. Umírám žalem bez Tebe! Prosím lásko,vrať mě zpátky do nebe. Nový den mi lásku vzal,nevím,zda to plánoval? Přemýšlým zatím co Ty spíš,slzy strachu nevidíš. Nelze zvládat další den,bez Tebe sama jsem. Nikdy o lásku nežebrej!,ne to se nedělá. Věř mi,když skončí,tak ji nechytíš,ani kdybys pro ni umřela!
Autor Rebelka21, 28.04.2009
Přečteno 492x
Tipy 5
Poslední tipující: lalaa, jesterka, Soledad, urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí