Pocit

Pocit

Anotace: I zlou zkušenost můžeš využít!!!!!

Pocit ponížení a nepochopitelné zrady,dodnes nedokáži v sobě vyřešit. Snažím se zapomenout,však nacházím pouze nezdar. Vzpomínky zužují mé srdce,proud hledám dlouho rozumný motiv,abych je v sobě navždy pohřbila. Vhodná doba pro toto gesto,nastala již v minulých měsících,bohužel zcela bez jakéhokoliv kladného výsledku. Nestálost lásky,je danná dějinami světa.
Autor Rebelka21, 28.04.2009
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristýnka15
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný ovšem zřejmě nepříjemný pocit...! SP!

28.04.2009 21:28:00 | Kristýnka15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí