divadelní

divadelní

Anotace: ,,

Snad z tý noci
ještě něco zbylo
kromě tvých vlasů
na peřině
přez okno v brázdách polí bílo
a trochu vůně v záclonách
..po tom víně

A obrys v prostěradle
ještě z něj teplo sálá
v hvězdách jak v světlech na divadle
tu noc jsi v hlavní roli hrála
za luny lesku bez potlesku
sténal jsem jak ti co tonou
pak utonul jsem za oponou
v náručí slasti tvého příště
za zvuku fanfár z orchestřiště.
Autor zenge, 28.04.2009
Přečteno 252x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Rbb, raďo, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, hezky se mi báseň četla.

30.04.2009 18:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí